Websiteontwerp

Voor een persoonlijke (video) blog, bedrijf, webwinkel, of…

JW Web Services biedt website design voor uw eigen nieuwe website. Wij bieden ook hosting voor uw website. Hosting is waar de bestanden of webpagina’s zijn opgeslagen en beschikbaar worden gemaakt voor bekijken. Of als u al een website heeft, bieden wij ook beheer van uw website, met bijwerken van de site om het een verse uitzicht te geven. Of wij kunnen een compleet nieuwe look geven. De keuzes zijn van jou.

Hier zijn twee voorbeeld sites die ik ontworpen heb dat u kunt hebben een blik bij:

Next Level Car Rental St. Maarten – een website voor het verhuren van autos op het nederlandse provincie van St. Maarten.
JW digitale fotografie – een website ontworpen rond het tonen en verkoop van foto’s genomen door Junior Williams en om zijn service te bieden rondom de Caribbische eilanden en in Nederland.

Of u nu op zoek bent om een blogsite of een meer professionele site, kan JW Web Services geven u een helpende hand. Met het gebruik van WordPress, heeft u de kracht van creativiteit bij uw vingertoppen. WordPress maakt gebruik van een erg simpele, maar toch krachtige back-end, ook wel bekend als content managementsysteem.

Voorbeeld van de WordPress Back-end
Voorbeeld van de WordPress Back-end

Met het gebruik van een breed scala van thema’s om te passen bij uw behoeften, en plugins/widgets om bruikbaarheid en vindingrijkheid te maximaliseren, gekoppeld met een gerichte Website Design zijn de mogelijkheden eindeloos.  En met de vriendelijkheid van de back-end, is iemand met weinig kennis van website ontwerp uitgerust met de gereedschap om een krachtige site te maken en bij te houden.

Voor meer informatie, of op zoek te krijgen een idee van wat het zou kosten, aarzel niet om mij te contacteren: